De Tuin


Onze tuin, van ca 2000 vierkante meter, is zelf ontworpen en is omsloten door hagen om de wind, die hier altijd waait op het Groninger platteland, te keren. Daardoor is er in de tuin een 'subklimaat' ontstaan waar de diverse planten goed in groeien en bloeien.

De tuin is onderverdeeld in kamers zodat alles niet in 1 keer is te overzien. Via paadjes loopt u van kamer naar kamer waar u o.a. diverse rozenperken zult aantreffen, ook rozenbogen gecombineerd met clematissen. Daarnaast diverse borders waar op kleur getuinierd wordt. Steeds blijft u het ruime Groninger landschap zien.

Achterin de tuin is een stuk grasland ruig gelaten voor het wild. Hierin hebben we paden gemaaid. We hebben bewust de overgang zo natuurlijk mogelijk gehouden.

Als u even wilt zitten kan dat in de diverse zitjes, van waaruit u steeds weer een andere kijk op de tuin heeft. In het prieel kunt u desgewenst een kopje thee en of koffie drinken. Mocht u de tuin willen bekijken dan kunt u altijd bellen voor een afspraak, zodat in overleg een datum afgesproken kan worden.

Tot ziens!

De tuin waar ook de logeerhonden vrij in mogen lopen

CONTACT

Tineke v.d. Feijst
Lageweg 34
9843 TJ GRIJPSKERK
06 53 53 33 93